noscript

Новите Протеини произведени по Embedded Enzyme Technology (EET)

Публикувано от Ivan 09.11.2018 0 Коментари

Описание на суроватъчния изолат

 

Суроватъчен изолат е суроватка, от която се отстранява лактозата и мазнините. Той съдържа висок процент имуноглобулини (антитела или стимуланти на имунната система). За да се постигне този резултат, млякото, от което се произвежда, трябва да отговаря на следните условия:

От крави, чиято имунна система е развила нормално, т.е. не трябва да са били лекувани с антибиотици. Те също трябва да прекарат по-голямата част от времето си в естествени пасища, изложени на патогени в околната среда. Накрая, те не трябва да са били третирани с хормони пролактин, чиято роля е да изкуствено увеличаване на количеството мляко, те произвеждат, защото се смята, че това лечение намалява нивата на имуноглобулин в млякото си.

Освен това млякото не трябва да бъде пастьоризирано или да се произвежда по "по-мек" процес, отколкото обикновено използваното за търговско мляко. Целта не е да се денатурират протеините и да се съхраняват имуноглобулините, които съдържат.

Млякото вече се третира по този начин, за да отговори на специфичните нужди на някои производители на сирене. По време на производството, казеиновите материали, които остават за сирене и извара, са отделени от суроватката, по-разтворими, но все още натоварени с протеини и имуноглобулини, които съдържат суровината.

Впоследствие тази суроватка се подлага на филтрационни процеси (ултрафилтрация / кръстосани потоци (cross-flow filtration)), които отстраняват по-голямата част от лактозата и мазнината. В следствие на това белтъчното съдържание на крайния продукт се увеличава от 80% до 95%, както и съдържанието на имуноглобулин. Всички тези операции частично обясняват защо крайният продукт е значително по-скъп от обикновената суроватка, продавана като добавка за увеличаване на мускулната маса.

Какво е хидролизиран суроватъчен изолат - това е суроватъчният изолат (формата, който съдържа най-малко мазнини, лактоза  и калории) който се трансформира от ензими, които го разграждат във форма, аминокиселини. Това означава, че той се усвоява по-бързо от стандартния Ви изолат. Той ще бъде перфектен за прием след тренировка и ако сте сред тези, които приемат суроватъчен шейк преди или по време на тренировка, това ще бъде още по-изгодно, защото е по-малко вероятно да имате храносмилателни проблеми.

 

Това обаче вече не е достатъчно за съвременния Пазар на протеини. Хората търсят развитие и съответно нови технологии, за да могат да получават все по-добро качество. Ето как се появява  Embedded Enzyme Technology (EET), за първи път в Gaspari Precision Protein.

 

Какво е Embedded Enzyme Technology (EET)


Революционният нов процес, известен като Embedded Enzyme Technology (EET) е нещо което ще промени производството на Протеини в следващите години. Тази нова технология функционира в рамките на фосфолипидна матрица, която освобождава левцин и други аминокиселини в началото на процеса на мускулен синтез. С добавянето на вода към протеина, левцин пептидите се освобождават бързо. Което ще увеличи способността на организма да абсорбира аминокиселини. С други думи, EET значително увеличава способността на Protein да предлага увеличен мускулен растеж, който другите видове суроватка не могат да осигурят.

 

най-добрия суроватъчен хидролизатGaspari Nutrition е горд да обяви нов пробив в производителността на суроватъчен протеин.Революционният нов прецизен протеин използва собствен процес, известен като Embedded Enzyme Technology (EET). Тази нова технология функционира в рамките на фосфолипидна матрица, която освобождава левцин и други аминокиселини в началото на процеса на мускулен синтез. В етап 1 на хидролизата водната активност е ограничена, така че ензимното действие е спряно. Когато водата се добавя към протеини, Фаза 2 започва с бързо освобождаване на повече пептиди от левцин, повишаващи способността на организма да абсорбира аминокиселини. Докато други методи произволно хидролизират белтъка, EET се конструира, за да се освободят селективно левцин пептидите, предизвикващи увеличаване на мускулния синтез и растеж.

Какво прави Precision Protein по-добър и по-ефективен от други видове суроватка? Технологията за вградени ензими подобрява изплащането и асимилацията на прецизен протеин, превръщащ левцин, в анаболна сграда за изграждане на мускули. Проучванията показват, че увеличаването на левцин може да стимулира синтеза на мускулния протеин и може също така да инхибира деградацията на протеините в скелетните мускули, както и в черния дроб. В заключение се заключава, че ролята на левцин е да осигури сигнал, че съществуват аминокиселини, които в комбинация със сигнала за наличие на енергия от инсулин стимулират синтеза на мускулни протеини. С други думи, EET значително подобрява способността на Precision Protein да предложи увеличен мускулен растеж, отколкото други видове суроватъчни подвизи.

 

Gaspari Precision Protein с EET е новият златен стандарт в суроватъчния протеин, осигуряващ несравнима био-наличност и несравними резултати. Ако търсите най-чистата и най-ефективната протеинова формула за мускулна маса, спрете да търсете най-накрая. Вече може да откриете по рафтовете на магазин Фитнес и Здраве, както и онлайн на Fitnessdobavki.bg.