100% Whey Protein Professional + ISO
100% Whey Protein Professional + ISO е висококачествена суроватъчна протеинова смес, с доминиращ суроватъчен протеинов изолат, който съдържа 80% протеин! Диетичните протеини са източникът на азот и аминокиселини, необходими за растежа и поддържането на тъканите в човешкото тяло. Следователно протеинът в продукта допринася за растежа или поддържането на мускулната маса, както и за поддържането на нормалното състояние на костите и ставите . Суроватъчният протеинов изолат е суровина с високо съдържание на протеини, без съдържание на захар и мазнини, което допринася за бързото и лесно усвояване.
- висококачествен изолат (WPI) с малко концентрат (WPC)
- 80% суроватъчен протеин
- до 24 грама протеин в една порция
- без добавена захар
- Ниско съдържание на мазнини
- без ГМО
- голяма доза от левцин
- без изкуствени цветове
- универсален протеин, както в период на изчистване на мазнините, така и за чиста мускулна маса
100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL + ISO е прахообразен продукт с висока разтворимост. Можете лесно да направите вкусно разклащане с 80% протеиново съдържание, ако го смесвате с вода!Суроватъчният протеин от млякото е така нареченият пълен протеин, защото той осигурява на организма всички основни видове аминокиселини, включително 9-те аминокиселини, които организмът не може да синтезира и трябва да бъде осигурен от диетата (например, хистидин, изолевцин, левцин, Лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин).
Протеин на прах - Суроватъчен изолат | |
Прием и Дозировка | SCITEC - 100% Whey Protein Professional + ISO е протеинова добавка, която е комбинация от висококачествен суроватъчен протеин изолат (WPI) с концентрат WPC, където доминантната фракция е протеинов изолат - до 80% - без добавена захар! В противоположност на често използваните концентрати на протеини, изолатите (WPI) се характеризират с висок процент протеини. Основното предимство е практически пълно пречистване на този вид белтъчини - намалено съдържание на захари (също млечна захар - лактоза) и мазнини, за сметка на модел аминограма и високо съдържание на отделни аминокиселини.От друга страна, такова щателно почистване на протеиновото хранително вещество е елиминирането на фракциите, характерни за концентратите на WPC - ценните лактоферини, IGG имуноглобулините, които имат голяма хранителна стойност и значение за имунитета. |